Bel ons! +31 (0)6 - 44 10 80 86
AK bouw & tuin
Home
>
Bouw

Bouw

Bouw - AK bouw en tuinAK Bouw & Tuin realiseert een grote verscheidenheid aan bouwkundige opdrachten. Variërend van het vernieuwen van kozijnen tot een volledige aanbouw aan een woning of bedrijfspand. De volgende werkzaamheden kunnen wij uitvoeren:

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw van een woning, bedrijfspand, garage of berging ben je bij AK Bouw & Tuin aan het juiste adres. Wij doen het werk van A tot Z. Inclusief de benodigde tekenwerkzaamheden, constructieve berekeningen en de complete verzorging van bouwaanvragen.

Aanbouw

Je wilt groter wonen en denkt aan aanbouw of uitbouw? Je wenst uitbreiding van de woonkamer, een serre, een carport of een dakopbouw? AK Bouw & Tuin staat graag voor je klaar en biedt duurzame oplossingen voor zowel gemetselde als houten aanbouwen.

Verbouw/renovatie

Modernisering, uitbreiding of renovatie van een huis, badkamer, toilet, keuken of garage? AK Bouw & Tuin is je partner. Stuc- en schilderwerkzaamheden, tegelwerk, loodgieterswerkzaamheden, elektrotechnische installaties, keukens, kozijnen, deuren… we doen het allemaal. Snel, veilig en degelijk.

Onderhoud

Is de dakbedekking nog wel in orde? En het metsel- en voegwerk? Zitten de kozijnen nog strak in de lak? En is de regenpijp niet verstopt? Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om een woning in optimale conditie te houden. AK Bouw & Tuin komt graag bij je langs voor klein- en grootschalig of planmatig onderhoud. Denk aan klein timmerwerk, klein loodgieterswerk, herstel en onderhoud van gevels, daken en goten. Ook helpen wij graag met het opstellen van een onderhoudsplan. Zo’n plan zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en dat de waarde van een huis behouden blijft.

Garantie en nazorg

AK Bouw & Tuin doet er alles aan om kwaliteit te leveren. Wanneer er tijdens de bouw of na oplevering toch klachten zijn, kun je direct bij ons terecht. Op alle werkzaamheden wordt garantie gegeven volgens mijn Algemene Voorwaarden (op aanvraag beschikbaar).

Met deze zekerheden kun je zorgeloos genieten van een hoogwaardig bouw- of tuinproduct van AK Bouw & Tuin.

  Copyright © 2015.  Alle rechten voorbehouden - Powered by Ompria powered by ompria