Bel ons! +31 (0)6 - 44 10 80 86
AK bouw & tuin
Home
>
Tuin

Tuin

Tuin - AK bouw en tuinAK Bouw & Tuin geeft professioneel invulling aan alle tuinwensen. Wij garanderen kwaliteit op het gehele tuintraject. Niet alleen als ‘tuinman’, maar ook als ontwerper, adviseur en gesprekspartner kun je op ons rekenen. Als het om tuinen gaat, kun je bij ons terecht voor:

Vormgeving en ontwerp

Ronde of rechte vormen? Groenblijvende planten of weelderige groeiers? Persoonlijke smaak bepaalt hoe een tuin eruitziet. Heb je zelf geen uitgesproken ideeën? Dan adviseren wij je graag. Samen zoeken we naar het evenwicht tussen mooie vormgeving en functionaliteit. Samen, want alleen dan komen we tot een bevredigend eindresultaat: een tuin naar jouw hart, waarin de hand van AK Bouw & Tuin subtiel zichtbaar is.

Aanleg en renovatie

Denk hierbij aan het aanleggen van sierbestrating, het plaatsen van schuttingen, beplanting en allerhande grondwerkzaamheden.

Onderhoud en beheer

Bij AK Bouw & Tuin kun je terecht voor tuinonderhoud en -beheer. In onderling overleg maken wij een tuinplan om de werkzaamheden uit te voeren. Ook bieden wij de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor tuinbeheer.

Garantie en nazorg

AK Bouw & Tuin doet er alles aan om kwaliteit te leveren. Wanneer er tijdens de bouw of na oplevering toch klachten zijn, kun je direct bij ons terecht. Op alle werkzaamheden wordt garantie gegeven volgens onze Algemene Voorwaarden (op aanvraag beschikbaar).

Met deze zekerheden kun je zorgeloos genieten van een hoogwaardig bouw- of tuinproduct van AK Bouw & Tuin.

  Copyright © 2015.  Alle rechten voorbehouden - Powered by Ompria powered by ompria